Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Адријана Поп-Арсова продолжува со успеси.

Денеска освои 2 место во силна меѓународна конкуренција во Стара Загора, Бугарија.
Честитки и уште многу успеси!

Поддршката, како и секогаш ја добива од Игор Јакимовски. МЦ, кој ја објави информацијата на facebook

Адријана и Игор своите тренинзи и натпревари ги анализира со часовник од серијата GARMIN forerunner

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.