Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Нов државен рекорд на 10.000м – улична трка за Адријана Поп Арсова кој изнесува 37.29 !!!!
Адријана го освои 2 место.
ЧЕСТИТКИ!
Резултатот на Адријана, како и досега, го објави Игор МЦ Јакимовски, тим лидерот и клубски колега. Пренесуваме …

 

Адријана, Игор и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.