Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

ONLINE RUNNING COACH | Следејќи ја динамиката во која живееме, но и мојот личен модел, исклучително е тешко да бидеме на задача на сите дневни активности и во исто време да тренираме на високо ниво и да бележиме напредок во трчањето низ годините.

После 21 година во Атлетиката, можам отворено да кажам дека тоа ми успева во еден супер позитивен тренд.
Во улога на татко, сопруг, но и вработен со полно работно време, успевам да останам конзистентен, да изнајдам баланс и да го изменаџирам времето во насока на постигнување што повисоки резултати, а притоа да се заштитам од повреди.

Започнав со online running services, па преку тренинг структурата и напредокот на @bibicatibica, за 6-7 месеца, продолжив со двајца мои клиенти. Резултатите ќе ги броиме во есенската сезона.

Не се двоумете да пишете да се исконсултираме за индивидуална структура на тренажен процес. Оние кои се во теснец со времето, немаат толкава количина слободни часови да би правеле 150-200км/неделно и фамилијарни обврски, но и сите оние кои сакаат да бележат напредок.
Моето кратко био е во описот на профилот. Cheers?

Контакт со Александар +389 72 205 991

Александар и успешните професионални атлетичари, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.