Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Освоено 3то место на државно првенство ( 800м ) ????2:29мин Немногу задоволен од времето бидејќи некои попречености . Друг пат појако!!! ☺??


Андреј и успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.