Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>
Април, месецот кога се буди природата, мотивира на движење, спорт, се спремаме за лето. Garmin е со Вас да се грижи дали трошите доволно калории за добро тело до лето, дали имате добар сон, низок стрес, добар пулс.
Намалени цени до 30.04.2023 за сите убави празници во Април!
Април има многу поводи за нов часовник.

Изберете кај продажните партнери или online.
GARMIN производите во Македонија можете да ги купите во Anhoch Neptun Polleo Sport Antarias

Venu 2 серија. Прекрасен amoled дисплеј, smart, sport, health stats. Премиум дизајн, за него, за неа …


GARMIN MK Showroom contact Skopje 076 306 200

Vivoactive 4 и 4s, smart, sport, health stats. Елегантен и вклоплив за секој стил.
Venu sq, smart, sport, health stats. Кога не мора часовникот да е кружен.

Ако трчање, велосипед, спорт се важни во твојот ден.

Lily, мал, елегантен, а smart. За неа!

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.