51 Beli kros 2018 згазен и завршен од целата Мекедонска експедиција.

Дарио Ивановски, второ место во генерален пласман 6км и свое најдобро постигнување во оваа категорија.
Милош Ранчич, седмо место и резултат под 20 минути.
Стефан со прв настап на овој крос и одличен резултат од 22м03с
Даме, петто место јуниори на 4000м.
Јакимовски јуниор, иако ракометар, со 4м14с пејс на 4000 метри кај јуниорите.
Игор MC Јакимовски, девето место на 1км војничка трка и по кратка пауза го заврши крос шеста со пејс 03м32с вкупно време 21м15с.

Информација од прва рака, Игор MC со позррав од Белград

Тимот на MC running и голем број учесници на Бели Крос тренираат, се натпреваруваат и ги анализираат своите резултати со GARMIN часовници.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.