Preloader

ПРОМО

Подготви се навреме, нарачај TACX тренажер, испорака 1 до 7 дена. 5% попуст.Код: Т5

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

BaseCAMP – софтвер за outdoor теренски анализи

Терен? Дали рекреативно, или професионално за натпревари или можеби Вашата служба е поврзана со терен?

GARMIN BaseCAMP е софтвер, одлична алатка за анализа и подготовка на Вашето движење низ теренот.

Еве на пример, сакаме мала прошетка со фамилијата, секако вклучени се и помали деца, па мораме добро да ја предвидиме патеката за движење во планина, секако за да можат сите без поголем напор да ја поминат ?
GARMIN BaseCAMP ни нуди комплетна информација за трасата која сме ја креирале за движење. Должина, надморска висина и искачување на секоја делница и многу други информации поврзани со теренот по кој ќе се движите …..

Креираната траса можете да ја пренесете на Вашиот GARMIN GPS уред и да се движите релаксирано, без мисла дали ќе залутате низ теренот.

Ако пак сакате Вашиот GARMIN GPS уред на кој ќе ја користите трасата да Ви дава и детални инструкции каде и кога да свртите, трасата може да се конвертира во “рутабилна” патека.

GARMIN Base Camp Outdoor softver track to route way analitics

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.