Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Биљана Кираџиева, вицешампионка во маратон во МК конкуренција, финишираше со личен рекорд со време под 3 часа, поточно 2:58.13.

ЧЕСТИТКИ!

Билјана и успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.