Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Возевме по новиот #Автопат A4 #Штип Миладиновци #Скопје измеривме #49km се поминуваат за #22min со максималната дозволена брзина #130km и ја снимивме рутата на мапа со GARMIN #fenix smart часовник со GPS.


Следете не на нашиот #GarminConnect профил каде има анализи од различни области
ЛИНК ПРОФИЛ https://connect.garmin.com/modern/profile/GarminMKmaps

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.