Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Македонија има атлетичар кој е европска врвна класа.

Дарио Ивановски!

Сениорски балканско првенство во сала, 20.02.2021 година.

Истанбул, Турција.

Дисциплина 3000м.

08.03.95 !

Златен медал и прва титула балкански првак во својата кариера.

1054 ИААФ БОДОВИ.

ЧЕСТИТКИ И САМО НАОРЕД!

Дарио и Игор тренираат и се натпреваруваат со GARMIN forerunner часовниците.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.