Preloader

Дарио Ивановски со нов државен рекорд на 1500м

Еден од најдобрите македонски атлетичари, Дарио Ивановски денеска на митингот во сала во Белград го урна македонскиот рекорд на 1500 метри.

Тој делницата од 1500 метри ја помина за време од  3:45.46, што е за дури пет секунди подобро од неговото претходно најдобро време во сала 03:50.90 минути.

Дарио и Игор МЦ тренираат со GARMIN forerunner часовници.
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!