Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Дарио Ивановски e државен првак на 10000 метри за сезона 2021 со победата трка која се одржа денеска. Победи со резултат 31.26.

Дарио и Игор МЦ тренираат и резултатите ги анализираат со GARMIN forerunner 745 и forerunner 245. Премиум smart часовници со напредни функции за талетика, спорт и активен животен стил.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.