Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Балканско сениорско првенство во атлетика, Смедерево, Р.Србија.

Дисциплина 5000м.

КРАЛОТ на нашата атлетика, г-нот ДАРИО ИВАНОВСКИ, МАКЕДОНИЈА.

На неговиот јубилеен 50_ти репрезентативен настап за својата Македонија и сите нас.

НОВ НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД НА МАКЕДОНИЈА.

14.02.32 !!!!!!!!!!!!

СРУШЕН Е РЕКОРДОТ НА ЛЕГЕНДАТА СТЕВЧЕ ЃОРЃИЕВСКИ СТАР 39 ГОДИНИ !!!

5_ти МЕДАЛ во својата кариера на балканските првенства.

ЧЕСТИТКИ!!!

ДАРИО И ИГОР МЦ тренираат и се натпреваруваат со GARMIN Forerunner часовниците кои ги мерат и анализираат резултатите.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.