Preloader

Дарио Ивановски со личен рекорд на 1500m IAAF World Indoor Championships 2018

Дарио Ивановски повторно со меѓународен настап и личен рекорд на 1500м во сала.

Честитки за Дарио и Игор, MC running team

Тимот на MC running и голем број професионални атлетичари тренираат, се натпреваруваат и ги анализираат своите резултати со GARMIN часовници.Видео од настанот.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!