Preloader

Дарко Симоновски, Energy Cycling тренира и се натпреварува со GARMIN edge 1030

Дарко Симоновски, еден од најдобрите велосипедисти во МК, тренира и се натпреварува со најдобриот bike компјутер, GARMIN edge 1030


Велосипедот е Вашиот спорт или хоби?
GARMIN има технологија да Ве мотивира и да ги мери вашите резултати …
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!