Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Empire State Building Fitness Centar
ул.Миле Поп Јорданов бр.70

Скопје

Контакт: Александар 078 228 388


Со карта од Вашиот клуб добивате дополнителен бонус попуст или подарок за купување GARMIN производ.

Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во тренинзите. GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 , време на спиење, ниво на стрес, ниво на дневни активности 24 часа …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.