Preloader

Новата GARMIN fenix 7 серија

Има 7 дена во неделата. А multisport GPS часовниците од новата fēnix® 7 серија се направени за секој од нив. Запознајте се со секој атлетски или outdoor предизвик со врвни функции за тренинг, спортски апликации, следење на здравјето и многу повеќе.

GO LONGER. GET STRONGER. SEVEN DAYS A WEEK.

ДОСТАПНИ ВО ANHOCH, NEPTUN или ONLINE НАРАЧКА
Испорака 1 до 14 работни дена за некои модели 7X.


ТОП ФУНКЦИИ од Fenix 7 серија

Повеќе за функциите и користење на Fenix 7 серијата на оваа видео

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!