Preloader

Во недела финалната трка од BeachRun 2018 во Охрид

Во недела ќе #јатрчамемакедонија во #Охрид, на последната трка од летната серија #beachrun. Посети го линкот во био и пријави се за една од трките на 5 или 10км #werunmacedonia

Недела, 29 јули 2018 Охрид 10K

Пријави се на овој линк: http://prvdovrv.mk/beachrun

ПОБЕДНИЦИТЕ ВО ВКУПНИОТ ПЛАСМАН ВО МАШКА И ЖЕНСКА КАТЕГОРИЈА ДОБИВААТ НАГРАДА GARMIN FORERUNNER 935 – премиум часовник

 

GARMIN е поддршка во Вашите спортски успеси и резултати. Тренирајте и натпреварувајте се со мерните резултати од GARMIN уредите за спорт.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

 

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!