Preloader

Fitness Challenge – Практиката е повторувања, но лекциите се менуваат секој ден

Практиката е повторувања, но лекциите се менуваат секој ден… — at Fitness Challenge.

Голем дел од тимот на Fitness Challenge за трчање и фитнесс користи GARMIN часовници и Index Smart вага за тренинг, натпреварување и анализа на постигнатите резултати.

[divider type=”one”

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!