Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Fitness Challenge е фитнес клуб каде што ги добивате најдобрите сегменти од CROSSFIT, TRX,RUNNING,AEROBIC,PILATES,YOGA под строг надзор на професионалци!
Од Септември стартува и Fitness Challenge Kids” и кондиционата и атлетска школа Fit2run.

бул.Кочо Рацин бб, 1000 Скопје, Македонија

075 308 108

Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.

GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 , време на спиење, ниво на стрес, ниво на дневни активности 24 часа …

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.