Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Трчате, баравте часовник кој најмногу одговара на Вашето хоби и спорт, а има и полно smart & health stats функции. Сите GARMIN часовници имаат полно sport&health функции, но сепак Forerunner е серија наменета првенствено за тоа. Наш предлог за часовник за трчање се Forerunner 245 за понапредни потреби или Forerunner 45 за рекреативци и секојдневно носење.
Направивме и споредба на функциите кои ги имаат.

Најпрво од аспект на физичките карактеристики и основни функции, во табелата лево се спецификации за Forerunner 245 а десно за 45

Следно ги споредивме функциите во трчање, тука forerunner 245 има повеќе напредни функции за понапреден и професионален тренинг, а и двата модела ги имаат основните главни функции. Лево функциите на forerunner 245, десно на forerunner 45

Предности на forerunner 245 во мерење и анализа на пулсот се следните

Моделот forerunner 245 има и повеќе функции за теретана и фитнес, а forerunner 245 само основна cardio и elliptical функција. Во forerunner 245 можете и да внесете готови тренинзи за кардио и теретана, исто така има и автоматско препознавање на повторувањето на вежбите.

Овде се и функциите при пливање. Forerunner 245 и тука има предности, додека forerunner 45 не е предвиден за пливање. Секако двата модела се 100% водоотпорни, но само 245 има вградени функции за мерење и анализа на пливање.

Ако возите и велосипед, еве што се нуди во тој сегмент. И двата модела имаат функција Biking која ќе ви сними рута, брзина, време, пулс, калории, но forerunner 245 има и дополнителни напредни функции.

Тука се и outdoor функциите. И со двата модела можете да ја снимите вашата планинарска тура или прошетка, но и тука forerunner 245 има неколку дополнителни напредни функции.

Ова се главните разлики помеѓу овие два најпопуланни модели на smart&sport часовници. Достапни се во повеќе бои, forerunner 245 е достапен и во верзија music.
Изберете го Вашиот forerunner. Повеќе детали на линкот од секој модел, продажба кај нашите партнери Neptun, Anhoch, PolleoSport, Elipso, Riversoft, Mild, Bikestop, Treska Sport, ProSport, Bike Center … или online нарачка со можност за online рати и бесплатна достава до адреса.
Моделите може да се погледнат во нашиот GARMIN showroom на бул.Партизански Одреди бр.107, наспроти Okta кај CityMall.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.