Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Garmin е секогаш еден чекор понапред во објавувањето на нови верзии на софтверот kaj своите нови смарт часовници и тракери на активности. Секој месец компанијата испорачува ажурирања со некои додадени функции или подобрувања. На крајот на овој месец, таа ги објави ажурирањата за паметните часовници на серијата Fenix 6 и Fenix 5. Сега пак, двата топ модели Garmin, Forerunner 935 & Forerunner 945, го добиваат најновиот фирмвер. Верзијата на фирмверот 4.29 Бета е за Forerunner 945 и верзијата на фирмвер 19,00 е за Forerunner 935. Верзијата 4.29 за смарт часовник 945 е во бета режим.  GARMIN ја испорача новата верзија 19.00 порано оваа недела за Forerunner  935. Таа е стабилна верзија, но не доби нова функција, но само неколку подобрувања. Од друга страна, 945 добива некои карактеристики, подобрувања и поправки на грешки. Додаден е профилот на SkiSkate & BackCountry Ski Ski на часовникот. Исто така, ги подобри перформансите на GPS. Сите промени во новата верзија и за двата часовници Forerunner се наведени подолу.

GARMIN FORERUNNER 945 UPDATE:

Garmin Forerunner Update• Improvements to GPS

• Fixed training modes (workouts, intervals, set a target, etc.) in Virtual Running to allow connection to phone app

• Improved filtering of activities for Race an Activity

• Fixed missing auto-run setting in Ski

• Improvements to rep-counting

• Improvements to floor-climb

• Added SkiSkate profile

• Added BackCountry Ski profile

• Improvements to music playback/sync/providers

• Improvements/fixes to payments

• Made several improvements to Breathwork

• Made several WiFi related improvements

• Various other fixes and improvements

GARMIN FORERUNNER 935 UPDATE

• Fixed altimeter calibration in the activity.

• Fixed an issue with altimeter calibration. This should address speed spikes in activities with 3D Speed enabled. (For example Ski.)

• Fixed an issue where the device might crash when unplugging from USB.

• Fixed an issue where the watch may freeze during a Ski activity.

• Fixed a couple of issues that should improve device stability.

To download the latest update, go to Garmin Express or Garmin Connect Mobile. The update will roll out fo half of the Garmin users in the first phase and later to the remaining users.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.