Опцијата за планирање трки и настани во Garmin Connect го олеснува наоѓањето, филтрирањето и регистрацијата за потврдени настани. Повеќе од 20.000 настани за трчање, велосипедизам и повеќе спортови од доверливи извори како што е Ахоту. Наполнете ги шишињата, припремете храна и суплементи – време е за трка.

Официјалните настани од проверени извори имаат сина ознака за проверка и лесно се наоѓаат и филтрираат врз основа на детали како локација, датум и друго.

ПРОНАЈДЕТЕ ПРОВЕРЕНИ ТРКИ И НАСТАНИТЕ

Секој потврден настан ќе вклучува растојание, датум, локација и време на започнување обезбедени од организаторите на настанот. Исто така, често ќе најдете врска до страницата за регистрација.

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВАШАТА ТРКА
Додајте настан за возење велосипед или трчање во вашиот календар во апликацијата Garmin Connect, назначете го како ваш примарен настан или трка и отклучете адаптивен план за обука што ви дава дневни предлози за вежбање за таа конкретна трка испратени директно до вашиот компатибилен паметен часовник или компјутер со велосипед.
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.