Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>


GARMIN forerunner се smart часовници со GPS и апликации за професионалнo и рекреативнo трчање и спортски активности, елегантни, вклопливи во секој модерен стил и полни со информации за секојдневен додаток на Вашата рака.

ПРЕДНАРАЧКИ за новата Forerunner серија со -7% ПОПУСТ или 6 Рати без камата до 16.05.2019Едноставна online постапка, изберете модел, пополнете нарачка или апликација за рати – притисни за рати.За секави детали слободно контактирајте не на 078 306 200 [viber & whatsapp]
GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за  вашиот ден воопшто. Мерат пулс 24/7, вкупни дневни движења, ниво на стрес на организмот и начин на спиење, во тек на тренинг мерат исто така пулс, време, растојание, рута, VO2max, ниво на тренинг, препорачан одмор, сумиран резултат, а сите резултати се меморираат и се достапни за различни анализи на телефон и компјутер во апликацијата Garmin Connect и се појдовен показател за вас и вашиот тренер, како би можеле да го следите и планирате Вашиот напредок.Вие само трчајте и натпреварувајте се, а GARMIN forerunner мери и анализира се што е потребно од вашиот тренинг, трка и секојдневие!Изберете го Вашиот forerunner часовник со промотивни цени, подарок и рати со online постапка.За секави детали слободно контактирајте не на 078 306 200 [viber & whatsapp]

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.