Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

GarminPay е една од многу напредни smart функции во новите серии GARMIN часовници.
Немаш грижа дали го заборави или каде е сега паричникот! Сега е на рака, плати безконтактно. Целосно безбеден протокол со твој пин и начини за заштита.

Ведрана Ѓоргевиќ најубаво ни презентираше како да поврзете уживање и технологија.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.