Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

КОНТАКТ: 071 339 137

Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.

Шампионите Дарио Ивановски и Игор Јакимовски, MC Running team избраа GARMIN forerunner 235, спортски smart часовник со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 …

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.