Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Игор и голем број успешни професионални и рекреативци велосипедисти во возењето користат GARMIN уреди за да ја следат локацијата, брзината, темпото, power метар, пулс, зададената рута и многу други параметри важни за добар резултат.

Cycling

Велосипедот е Вашиот спорт или хоби? GARMIN има технологија да Ве мотивира и да ги мери вашите резултати ...…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.