Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Лето, многу можности за активен животен стил. GARMIN smart часовниците се со тебе за секој ден, за плажа, базен, планина …
И овој месец избравме популарни модели со намалени цени. Изберете го Вашиот во NEPTUN, ANHOCH, SETEC, PolleoSport, Antarias, Premium Smart, City Mall City Point Shtip или online

Премиум серија Fenix 7


*Намалени цени до 30.06.2023

Модерниот, полн со функции Venu Sq со намалена цена за најпопуларните бои


Предлог пакет, премиум моделот Epix 2, класа на fenix, а со amoled дисплеј и паметната вага Index S2.

Vivoactive 4 серија. Смарт стил, со сите спорт и health stats апликации.

Forerunner. Кога трчањето и спортот се важни во твојот ден.

Велосипед? Edge bike компјутери со намалена цена.


GARMIN производите имаат 2 години гаранција и бесплатна техничка поддршка.
За повеќе информации слободно контактирајте не:

Online поддршка: https://garmin.mk/support
Телефон за подддршка: 076 306 300 [viber/whatsapp]
email: [email protected]

Ви благодариме за интересот и изборот GARMIN!

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.