Дали сте се запрашале колку калории трошите во текот на денот?


Дали сакате да знаете дали сте ги постигнале вашите цели за фитнес и здравје? Дали барате начин да го следите вашиот напредок и да се мотивирате да продолжите?

Ако одговорот е да, тогаш пробајте со Garmin смарт часовник, ваш идеален партнер за мерење на калории. Garmin смарт часовник е повеќе од само часовник, тоа е интелигентен уред кој ви дава прецизни и детални информации за вашата потрошувачка на калории во текот на денот.

Прецизен алгоритам за пресметка на потрошени калории

Можете да го следите колку калории трошите при различни активности, како шетање, трчање, возење велосипед, пливање, или вежби во теретана. Можете да ги видите вашите калориски зони, кои ви покажуваат колку интензивно работите вашето тело. Можете да ги споредувате вашите резултати со вашите пријатели и семејство, и да се натпреварувате со нив за забава и поддршка.

Не само што ви помага да ги следите вашите калории, туку и да ги подобрите вашите навики за исхрана и хидратација. Со Garmin Connect апликацијата, можете да внесете што сте јаделе и пилеле во текот на денот, и да видите колку калории сте внеле и потрошиле. Можете да ги поставите вашите цели за калориски дефицит или суфицит, и да ги следите вашиот напредок и трендови.

Активен и здрав животен стил.

Garmin смарт часовник е повеќе од само уред за мерење на калории, тоа е уред за подобрување на вашето здравје и благосостојба. Со Garmin смарт часовник, можете да бидете свесни за вашето тело, да ги почитувате вашите потреби, и да ги славите вашите достигнувања. Ви дава инспирација за активен и здрав животен стил.

Подготвени сте да видите колку од вашето тело е маснотии, мускули, коски или вода? Тоа GARMIN Index S2 паметната вага го знае.


Детален преглед во Garmin Connect

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.