Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

GARMIN dezl ПРОФЕСИОНАЛНА НАВИГАЦИЈА за #Среќно по патиштата!
НАМАЛЕНА ЦЕНА dezl570LMTD ОД 19980 денари, dezl580LMTD од 22980 денари

Функции …
Lifetime¹ мапи ЕВРОПА, плус lifetime HD Digital Traffic²
Подесување на камионска рута според димензии и товар на Вашиот камион
#Truck&Trailer листа на услуги,
#Предупредувања на патот, вклучува најава за остри кривини, висини на мостови, висински ограничувања и други

Детално за модели

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.