Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Александар Кираџиев со време 2:37:41 PB, повторно најдобар во МК конкуренцијата на WizzAir Skopje Marathon 2019.

ЧЕСТИТКИ!

@skopjemarathon 2019:
Me: 2:37:41 P
Biljana: 2:58:13 PB
Wohoooo!!!

Со ред: за мене – нов најдобар резултат во Маратон, подобрен од Хановер Маратон пред само 4 недели, за 14 секунди.
Одбрана на титулата Национален Шампион во Маратон по 5ти пат!
И подобрување на 7 години стариот рекорд на стазата од домашен тркач, за речиси 2 минути.

Александар и успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.