Preloader

КИРАЏИЕВИ со подиум и на Prespa Beach Run 2019

Beach Run Prespa 2019, 1-2 победа за дамите Кираџиеви ??+ сребро? за Александар Кираџиев во машка конкуренција?

Биљана, Весна и Александар Кираџиеви, професионални атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!