Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

На планинска трка Sharra Challenge од Тетово до Шар Планина, Попова Шапка во организација на Прв до Врв доминација имаа атлетичарите #Кираџиеви.
Александар Кираџиев, нашиот актуелен шампион во маратон победи на трката во машка конкуренцоја, додека неговата сопруга и маратонка, Билјана Кираџиева доминираше кај дамите!Ве мотивираме дополнително за успешни резултати и активен животен стил.
СО СЕКОЈ НАРАЧАН GARMIN часовник или друг  SPORT&FITNESS производ, добивате ПОДАРОК книга ИЗДРЖИ, КРАЛИЦЕ!
Издржи, кралице е дневник за трчањето и атлетиката како животен стил, полн со примери и искуства од дома и од светот. Ваш советник во трчањето и подготовката за следниот предизвик на долги патеки. Книга во која ќе најдете и мотивација и инспирација, но и препораки за начинот на исхрана, хидрација и одмор. Автори Весна и Александар Кираџиеви, маратонци со голем број успеси зад себе …

Изберете го Вашиот GARMIN, нарачајте директно online или кај продажен партнер, ние ќе Ви испорачаме книга.
Контактирајте за детали 078 306 200

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс 24/7, вкупни дневн�…Sport

СПОРТ, Фитнес и Активен Животен стил Најдете слатка мотивација да ја одржите формата па дури и надмине вашите спорт и фитнес цели. Нашите производи со п…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.