Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Кокан Ајановски, веќе традиционално секоја година на подиум на полумаратонот Трчаме кон целта на кејот на Вардар.

Годинава освои 2 место.

Честитки и многу успеси!

Кокан своите тренинзи и натпревари ги анализира со часовник од серијата GARMIN forerunner

#Полумаратон (21,1км) #ТрчамеКонЦелта и моите учества низ годините: 2012г. – 2 место; 2013г. – 1 место; 2014г. – 1 место; 2015г. – 1 место; 2017г. – 2 место; 2018г. – 3 место и 2019г. – 2 место. ? #Благодарам на сите добри луѓе за поддршката! Трчањето е моја голема пасија! Нека трае и во годините кои следуваат. ?? #nike #nrcsk #nrcskopje? #sportvisionmk #synergyfitnessandspa #garminmkd #herbalife #herbalife24 #nikerunner #coach #runner #runningcoach #pacer #akkastrong #nevergiveup? #staystrong? #runwithyourheart❤️ #трчамзатебе? #трчамзаздравјеисреќа #трчамбезизговори #ниетрчаме #ГрмиНеВрне #скопје #македонија #трчање #кеј #кејнавардар #трчамзначипостојам????

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.