Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Кокан Ајановски и оваа година на пиедесталот на Скопски Маратон, освоено 3 место во конкуренција на Македонски натпреварувачи.

Кокан Ајановски и голем дел од тимот на NRC – NIKE + RUN CLUB школа за трчање користи GARMIN часовници за тренинг, натпреварување и анализа на постигнатите резултати.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.