Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Beach Run е серија на трки која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија
(Скопје, Преспа, Дојран, Маврово и Охрид) во текот на јуни и јули 2018 година, во вид на летна лига во трчање, составена од три трки на 5км, една на 10км и еден полумаратон.

Датуми и локации
Среда, 20 јуни 2018 Скопје 5К
Сабота, 23 јуни 2018 Преспа 
Сабота, 7 јули 2018 Дојран 
Недела, 22 јули 2018 Маврово 5К/HM
Недела, 29 јули 2018 Охрид 10K

Пријави се на овој линк: http://prvdovrv.mk/beachrun

ПОБЕДНИЦИТЕ ВО ВКУПНИОТ ПЛАСМАН ВО МАШКА И ЖЕНСКА КАТЕГОРИЈА ДОБИВААТ НАГРАДА GARMIN FORERUNNER 935 – премиум часовник

 

GARMIN е поддршка во Вашите спортски успеси и резултати. Тренирајте и натпреварувајте се со мерните резултати од GARMIN уредите за спорт.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.