Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Соработка на ЗАПС Единак – Прилеп со официјалниот застапник за Гармин во Македонија, Garmin Македонија – вредносен „gift voucher“ од 600 денари за секој учесник на Kozjak Vertical Kilometre, а за прво место во машка и женска конкуренција, „winner voucher“ од 3.500 денари. Истите можат да се искористат за купување на Garmin производ преку официјалниот застапник во Македонија.
На овој линк пријавете се за Kozjak Vertical Kilometre

GARMIN часовниците се Ваш мотиватор за натпревар. Ги мерат и анализираат вашите денешни резултати и Ве мотивираат на подобри резултати утре!
Можеме да одобриме попуст, подарок, рати …. 078 306 200 [viber/whatsapp]

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.