Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>


За сите учесници на Krali Marko Trail, GARMIN доделува вредносни ваучери од 600 денари, а за добитниците на подиум позиции вредносни ваучери од 3500, 2500 и 1200 денари.
Со ваучерите добивате намалување на цената на Вашиот избран GARMIN.

GARMIN има премиум часовници со сите потребни функции за тренинг и натпревар во TrailRunning.

Погледнете ги GARMIN часовниците, искористете го voucher подарокот и изберете го Вашиот.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.