Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Новата серија GARMIN drive ГПС навигација вклучува опција да Ве информира за актуелната состојба во сообраќајот на Вашата рута. Вие уживате во возењето, а GARMIN ве информира за можните застои и алтернативни патишта да ја избегнете гужвата.

Drive серијата има функции LMT-S за smart livetraffic и LMT-D за DAB дигитален прием на информации за состојба во сообраќајот.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.