НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>


Љубиша Кондев со Trek и многу професионалци и рекреативци во светот на велосипедизмот користат GARMIN Edge bike компјутери за тренинг и натпреварување

GARMIN има технологија да Ве мотивира и да ги мери и анализира Вашите резултати …