Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Лука Гаревски го освои првото место во Elite категорија на Topsi Triathlon одржан денеска 09.06.2019 во Скопје.

Честитки за Лука.

Лука како успешен професионален триатлонец, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.