Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Мај е месецот за акција во секој смисол на зборот. Излегуваме надвор, јакната не ни треба повеќе, се спремаме за плажа. GARMIN е тука да додаде мотив плус да го спремите телото за убавите пролетни и летни моменти. Намалени цени до 31.05.2023

Премиум серија Fenix 7


Модерниот, полн со функции Venu Sq со намалена цена за најпопуларните бои


Venu 2 и Venu 2 Plus. Amoled, напредни спорт, smart и health stats функции

Lily. Тој е неменет за неа, таа ќе го вклопи во нејзиниот стил.

Предлог пакет, премиум моделот Epix 2, класа на fenix, а со amoled дисплеј и паметната вага Index S2.

За hardcore outdoor авантуристи тука е и Instinct

Vivoactive 4 серија. Смарт стил, со сите спорт и health stats апликации.


Forerunner. Кога трчањето и спортот се важни во твојот ден.

Велосипед? Edge bike компјутери со намалена цена.GARMIN производите имаат 2 години гаранција и бесплатна техничка поддршка.
За повеќе информации слободно контактирајте не:

Online поддршка: https://garmin.mk/support
Телефон за подддршка: 076 306 300 [viber/whatsapp]
email: [email protected]

Ви благодариме за интересот и изборот GARMIN!

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.