Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Репрезентативец на Македонија, маратонец, скајранер, авантурист и GARMIN geek ?
Државен првак во планинско трчање и вертикален километар, како и вице шампион во маратон и скајранинг.

Лично самиот користел неколку различни модели на Garmin часовници од 2013 година и како што вели тој ги знае “низ уши попреку” и може да ве советува за моделот кој вас ви треба според вашите рекреативни, спортски и секојдневни афинитети и потреби. Исто така ако сакате да го истрчате својот прв полумаратон, цел маратон или да го подобрите своето време на дистанци од 5км до 42,2км, со помош на GARMIN часовник и тренинг план од Марјан Бонев вие сте на правиот пат.

КОНТАКТ 078-586-948 (Viber)

Марјан Бонев користи GARMIN Forerunner 245 Music и Fenix 5X и TACX Flux 2 Smart тренажер

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.