×

Cart

Subtotal:

Март, месец на жената и пролетта

За месецот на Жената, месецот кога доаѓа и пролетта, и годинава одбравме најпопуларни модели со намалени цени до 31.03.2024. Избери го твојот кај нашите партнери.

Garmin Venu 3s, Venu 2s, Venu Sq, Vivoactive 5 се смарт часовници дизајнирани за неа, за жената, мајка, докторка, работничка, професорка, директорка. За секој нејзин ден, за сите нејзини важни моменти и интереси.

Мерат пулс, потрошени калории, ниво на стрес, дневни активности, анализира ниво на енергија во телото, а го евидентира и анализира и месечниот циклус.

Тука се и апликациите за трчање, планинарење, возење велосипед, јога, фитнес, кросфит, пилатес, вежби за релаксација со дишење. Се поврзува со смарт телефон Android / Apple и повиците, пораките и други известувања ги добивате и на часовникот.

Изберете го Вашиот smartwatch со намалени цени во Anhoch / Neptun / Setec / Polleo Sport / Antarias / exploregarmin.mk / premiumsmart.mk / Tehnomarket или online на garmin.mk