Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Грижата за вашето тело не завршува со вежбање. Затоа паметните часовници Garmin помагаат во управувањето со стресот, обезбедуваат активности за дишење, го следат вашиот сон и имаат многу активности кои ќе ви помогнат да бидете во движење. Научете како паметниот часовник Garmin може да ви помогне да се запознаете вистински себе.

 

Еве некои предлог модели кои имаат вградени функции и сензори кои го анализираат телото но и менталното здравје, го следат стресот, добриот сон и како тој делува, имаат вградени функции за медитација, вежби со дишење за опуштање и многу други опции да ве одр/ат во движење и добар баланс.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.