Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Спортот не зајакнува не само физички, туку и психички. Дали сте се запрашале каква личност би биле доколку сте тренирале некој спорт од мали? Дали би биле дисциплинирани, би имале поголем почит кон луѓето, би биле тимски играч, би имале доверба, би прашале ли некој друг за совет, за помош?
Да, на се ова не учи спортот, не прави посилни играчи во животот, по издржливи, по самостојни и концентрирани.
Спортот ја носи промената ( секоја промена ).
Проширете го вашето знаење за спортот, бидејќи спортот не е само натпревар во кој има еден победник!!
#sportanddiplomacy #sportfordevelopment #sportforall

Тренирајте со Надица и остварете ги своите Фитнес цели.

Контакт: 071 832 305


Надица и многу други успешни и професионални тренери, рекреативци, љубители на активен животен стил, своите тренинзи и тренинг планови ги мерат и анализираат со GARMIN.

fitness

Имавте тренинг?
Но колку време, колку калории, каков Ви беше пулсот, кои се промените на Вашата телесна тежина, body mass index, body fat, muscle mass, дневни активности, време на спиење – длабок и лесен сон, ниво на дневен стрес!

Vivo

Vivo серија smart нараквици и часовници со GPS за следење на Вашите дневни активности. Fitness. Walk. Run. Play. Bike. Swim. Golf. Climb. …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.