Preloader

NIKE + RUN CLUB организира трки на 5км

Старт на вториот дел од #NIKE лигата во трчање и рекорден број на учесници!  БРАВО за сите! 
Sport Vision Macedonia Nike#NikeRunClubSkopje #SportVisionMK #Nike #Runner #Pacer #Coach#nrcskopje #НиеТрчаме #трчање #nrc #nrcsk

Кокан Ајановски и голем дел од тимот на NRC – NIKE + RUN CLUB школа за трчање користи GARMIN часовници за тренинг, натпреварување и анализа на постигнатите резултати.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!