Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>
Одличен настан во Гевгелија. Трки на 5км и 10км. Тука сме од GARMIN за поддршка и информации. Успешен настап на сите учесници.

Тука сме за се што ви е потребно околу максимално користење на Вашиот GARMIN часовник за добар резултат на трката.

Дел од #NovemberRun трката организирана од AK 7mi Noemvr iGevgelija во Гевгелија беше и тимот AC Belasica Run
GARMIN ги мери Вашите спортски резултати и успеси!
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.