Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

03.09.2018 година – стартуваат редовните групи за вежбање (секој понеделник, среда и петок од 18 до 22 часот и вторник и четврток од 18 часот).
04.09.2018 година – 19 часот стартува групата “Fitness Challenge Kids”.
01.10.2018 година – со работа започнува кондиционата и атлетска школа Fit2run.

Во Fitness Challenge можете да ја следите Вашата тежина и други 4 параметри со GARMIN index smart вагата …

Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.

GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 , време на спиење, ниво на стрес, ниво на дневни активности 24 часа …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.