Preloader

Охрид ТрчаТ 2019 на 2 Јуни

На 2 Јуни , Недела ќе се одржи Охрид ТрчаТ, со трки на 10км и 5км.
ПРИЈАВЕТЕ СЕ на www.ohridtrcat.mk


Успешните професионални атлетичари и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!